Fortrolighed og Persondatapolitik

Persondatapolitik:

For at du kan handle hos os på Den lille Nattergal.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Den lille Nattergal og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den lille Nattergals dataansvarlige Lillian Törnqvist har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
 
Betaling:

Hos Den lille Nattergal kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro og Visa Electron. Desuden kan erhvervskunder handle med deres CVR eller EAN nummer.  Skriv institutions/firmanavn og EAN eller CVR nummer under firma ved kassen eller udfyld formularen, som ligger under Fakturakunder og send den. I begge tilfælde skal vælges at købe med faktura ved kassen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Den lille Nattergal. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang. Betaler du med danske betalingskort, trækkes der ingen betalingsgebyr.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte videre i krypteret form SSL (Secure Socket Layer) som det kun er dig og Teller A/S der kan læse. Hverken Den lille Nattergal eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles.

Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Den lille nattergal.

Sikkerhed:

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Den lille Nattergal på mail til Lillian Törnqvist. Du vil indenfor få dage modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du, vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail. 

Videregivelse af informationer:

Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger og vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Statistik:

Log statistik bruges i denne butik. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. I vores butiks anvendes log statistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktioner. Log statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.
Som regel gemmes log informationer i op til 2 år. Dette gøres for at kunne danne et billede af denne butiks besøgs mønster og udvikling over tid.

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Lillian Törnqvist. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk